



Lunch v.6
Måndag
- Pytt i panna & stekt ägg , rödbetor.
- Grönpepparbiffar med pepparsås, potatis och lingonsylt.
Tisdag
- Stekt fläsk med löksås, bruna bönor eller raggmunk.
- Pocherad sejfilé med hackat ägg, brynt smör & dill serveras med kokt potatis.
- Vegetarisk: Vegetarisk lasagne toppad med rucola.
Onsdag
- Kycklingfilé serveras med gorgonzolasås samt ris.
- Fiskgratäng med gräslök, tomat & broccoli toppad med räkor.
- Vegetarisk: Vegetarisk lasagne toppad med rucola.
Torsdag
- Mustig högrevsgryta med smålök, rotfrukter serveras med couscous eller potatis.
- Isterband serveras med dillstuvad potatis
- Vegetarisk: Vegetarisk lasagne toppad med rucola.
Fredag
- Fläskschnitzel med rostad potatis, rödvinssås & gröna ärtor.
I dagens lunch ingår även alla pizzor och pasta rätter från menyn.